Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt

murtudsüda kuivab??

Teema Lisatud
maruss: 2006-06-14 23:22:58
eelmisel kevadel istutasin- alguses kasvas nii mis mühin ,siis äkki vajus augustis külili ja murduski kõik ära sellel kevadel arvasin et pean uue taime ostma, aga oh seda röömu kui avastasin et kasvab uuesti juba hakkas õitsema ja taim kena ,aga lehed hakkasid eelmisel nädalal heledamaks minema ja täna vaatasin juba hakkavad servadest kuivama ja lill ise ka väga õnnetu mida teha`? mis haigus see võib olla?
juulia: 2006-06-15 15:47:36
Murtudsüdamel ongi selline elutsükkel.Pärast õitsemist on mõnda aega veel kena ja suve lõpus saab tema ring täis.Kui kasvukoht on niiskem ja poolvarjuline kestab tema kena aeg pikemalt.Kergematel ja kuivematel muldadel kolletuvad lehed varem.Kuival ajal vajab kastmist.
maruss: 2006-06-16 17:01:53
selge aga miks minu oma siis kohe õitsemise alguses kolletuma hakkab ehk on kasvukoht liig päikseline
huvitav: 2006-06-16 17:21:03
Sellel külmal kevadel kolletusid ka minu murtudsüdamel lehed ja õitsemine oli niru.Ilmade soojenedes kastsin korralikult ja õitseb praegugi rohkesti.Ehk on tõesti kasvukoha vahetamisest abi.Muld liiga happeline?Või on mullas mingid ussikesed,kes juuri kahjustavad.Ka suurte puude juurte lähedus võib mõjuda,kuigi minu murtudsüda kasvab suure õunapuu all.
Vastamiseks peate Te olema sisselogitud!

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.