Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt

parukapuu

Teema Lisatud
ilme: 2004-05-28 12:05:33
Milliseid kasvutingimusi vajab parukapuu
anette: 2004-05-31 14:49:45
Sooja talve, enamasti külmub meil mullapiirini ja käitub seega nagu püsilill
mursak: 2006-04-06 08:00:53
Meil kasvas päikeselises aianurgas 8-aastane aeglasekasvuline, hiljalehtiv imeilus lillakas-siniste ploomikujuliste lehtedega parukapuu, mille õiepuhmaid ja lehti imetlesime vastu-valgust. Möödunud kevadel aga pidas üks juhukülaline teda kuivanuks ja lõikas maani maha! Sügiseks kasvas see koht meetri-ulatuses juure-vesivõsusid täis. Kas uuendamiseks tuleks valida ainult üks võsu või puhmas? Kas teab keegi soovitada veel mingit eriti dekoratiivset soolo-põõsast/puud (kuni 2m)?
mursak: 2006-04-06 23:55:11
Tere uuesti! Meie Parukapuu elas õnnelikult üle 2003/2004 pakasetalve, ilma igasuguse katteta! Ta lihtsalt lehtib hilja,alles juunis. Ülemised oksad on pikalt raagus, justkui vajaks parukat.Ilmselt sellest ka tema nimi! Ning lehed püsivad tal kuni lume tulekuni. Õitseb kohevate oranzhikas-kollaste puhmastega. Väga dekoratiivne! Olin möödunud suvel jalaluumurru tõttu linnas ja agar juhusuvitaja lõikas Parukapuu maha, kuigi enne seda tehtud pildilt on isegi pungad näha! - ning talv oli mõõdukas. Kas on kellelgi soovitusi Parukapuu taastamiseks? Tänan ette!
Vastamiseks peate Te olema sisselogitud!

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.