Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt

murukatus

Teema Lisatud
Jana: 2006-05-18 23:11:55
Ja ikkagi - kas teie oskate loetleda taimi, mis murukatusele sobivad. Soov ehitatavale majale ise katusematerjal ette valmistada. Sain teada, et harilik kukehari, sobivad ka nelgilised, kellukad ja liivateed. Aga veel, et oleks mitmekülgsem ja ehk isegi õitseks eriaegadel... Maja saab asuma Laäne-Virumaal, Tudu lähedal. Pinnas liivane, ca 30 cm mullakiht.
Jana: 2006-05-18 23:14:05
Vaata... Et siis huvitab see ekstensiivne, hooldevaba just.
Jana: 2006-05-19 11:04:03
Leidsin samalt lehelt ka taimenimestiku.... Üritasin ka eesti keelde tõlkida. Parandage mind, kui veidi valetan. "Steinrosenflur" - otsetõlkes kivirooskate. 3-, 5, või 7-se grupi taimed siis järgmised: kartuusia nelk, sinihall aruhein, roomav kipslill, harilik kuldkann, vesihaljas haguhein, kivirik kaljunelk, basiilikulehine seebilill, mägi-piparrohi, kobarkivirik, aed-mägisibul.
Ja madalad vahetaimed (väh. 4 erinevat kukeharjasorti) - põld-kadakkaer, väike hunditubakas, kevadmaran, suureõieline käbihein, Dörfleri liivatee, nõmm-liivatee. Lisaks vaata taimevalikut.... "Sedumteppich" (otsetõlkes kukeharjavaip).
Vastamiseks peate Te olema sisselogitud!

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.