Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt

diifenbahhia

Teema Lisatud
Maiki: 2006-03-16 15:05:26
sain paar aastat tagasi pisikese diifenbahhia, kõik oli ilus.. eelmine suvi istutasin ümber suuremasse potti, kuid valisin ilmselt liiga suure poti. Taime kasteti ka kogemata keset talve väetisega. Igaks juhuks vahetasin mulla välja ja istutasin veebruaris väiksemasse potti tagasi. Igatahes on taimevarred paljad, ainult varte tipus on paar-kolm-neli lehte ja need muudkui kolletuvad ja kuivavad. Kuidas taime aidata, et ta muutuks lopsakaks??
Astrid1107: 2010-04-18 21:30:55
Mul töö juures kasvab erinevates pottides 3-4 pikaks ja kõrgeks kasvanud diifenbahhiat. Taimel on ladvas 4-5 rohelisest lehest koosnev tutt, vars alt meetrijagu paljas. Lühidalt- ei mingit ilu. Kas uuendamine käib nii- kummikindad kätte, noaga näiteks poole meetri kohalt lõigata ja ladvad vette panna?Mingi aja möödudes peaks pistikud juured alla võtma ja siis saab nad kenasti ühte suurde potti istutada praeguse 4 väikese poti asemel. Siis vist peab mingi toe ka kohe potti asetama? Kuidas toimida nende väljaveninud taimedega?
Vastamiseks peate Te olema sisselogitud!

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.