Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt

lõvilõug

Teema Lisatud
piret: 2005-08-18 17:11:23
Tere, sooviksin teada, kas meil suvelillena kasvatatavat lõvilõuga on võimalik ka ületalve pidada. Minul näiteks jäid eelmisel sügisel lõvilõuad peenrale ja kevadel tulid ilusad rohelised taimed lume alt välja. Kevadised temperatuurikõikumised arvatavasti aga hävitasid lilled ära. Kas oleks olnud võimalik neid näiteks jahedas keldris elusana hoida? Ette tänades
ulvi: 2005-08-22 17:05:35
Meil üheaastasena kasvatatav lõvilõug on tegelikut püsik (kunagi kusagilt lugesin, vist mõnest ajakirjast).Meie külmad talved hävitavad juurestiku, kes viitsib jännata, see võib hoida ületalve, aga peab hea jahe kelder olema. Lõvilõual kasvab selline väike mugula moodi moodustis alla, tõmba sügisel ülesse, vii keldrisse, hoia turbas või liivas, äkki õnnestub kevadel õitsema saada.
piret: 2005-08-23 11:13:15
Aitäh, hea kelder on olemas, proovin kindlasti!
kai: 2005-10-20 10:52:28
Minul on jäänud lõvilõuad sügisel hulja peenrasse ja kevadel hakanud ise seemnest kasvama. nii juba mitu aastat. Elame väga külmas kohas (madal maa), kuid senini pole külm neile liiga teinud.
Vastamiseks peate Te olema sisselogitud!

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.