Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Aed ja kokakunst
 
Krõmpsud marineeritud kurgid
 

 

3 kg kurke

mustsõstralehti

tillivarsi ja –õisikuid

3 cm mädarõikajuurt

Marinaad

2 l vett

4sl soola

4 sl suhkrut

4 sl äädikat

 

 
Valmistamine
  1. Pane pestud purkide põhja mustsõstralehti, tilli, mädarõikatükke, küüslaugutükke
  2. Täida purgidpestud kurkidega.
  3. Keeda marinaad
  4. Vala kuumalt kurkidele
  5. Pane purkidele plekist kaaned lahtiselt peale ja kuumuta purke (2 või 3- liitrine purk) koos marinaadiga suures veepotis 15 minutit (kuni kurgid purgis muutuvad heledamaks)
  6. Võta ettevaatlikult kurgipurgid veepotist välja ja kaaneta pealolevad lahtised plekist kaaned kinni
  7. Jahuta ja vii keldrisse hoiule

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.