Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Aed ja kokakunst
 
Riisisalat
 
1 kotike keedetud pakiriisi(~125g),
200 g keeduvorsti või -sinki,
2 keedetud muna, 1 keskmine
värske kurk (sobib ka marineeritud),
kaks pulka makrat või 50 g külmsuitsu skumbriat,
1 keskmine õun,
rohelisi herneid,
majoneesi ja hapukoort segamiseks,
soola, maitserohelist
 
Valmistamine
Haki vorst, keedetud muna, kurk, makra ja õun ning sega keedetud riisi hulka.
Lisa natuke rohelisi herneid ja maitserohelist ning majoneesi ja hapukoore segu massi sidumiseks.

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.