Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Aed ja kokakunst
 
Kodused hakklihapallid
 

250 g kodust hakkliha
2,5 dl 10% rõõska koort
2,5 dl riivsaia
3 muna
1 tl soola
0,5 tl peent pipart
0,5 tl hakklihamaitseainet

 

 
Valmistamine

1. Sega kõik ained omavahel ja maitsesta .
2. Lase taignal tund aega külmkapis seista.
3. Veereta märgade käte vahel lihapallid,  prae need õlis keskmise kuumusega.


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.