Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Aed ja kokakunst
 
Marineeritud paradiisiõunad
 

1kg paradiisiõunu

 

Marinaad:

 

200 g suhkrut

0,5 l vett

1 spl äädikat

6 tera vürtsi

10 tera nelki

kaneelikoort

 

 
Valmistamine

1. Pese õunad.

2. Torgi terava tikuga õunte koorde augukesed.

3. Pane õunad purkidesse.

4. Keeda valmis marinaad ja vala see purki õuntele.

5. Tõsta purgid kuumutamisnõusse, kus  vee temperatuur on 60° C.

6. Kuumuta õunu koos purkidega  kuumutusnõus 85° C juures 20–25 minutit lahtised kaaned peal.

7. Tõsta purgid ettevaatlikult välja, kaaneta kohe.


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.