Ettevõtted
Sündmused ja reisid
Kuulutused
Meedia ja raamatud
Sõnavara
Seadused
Muu teave ja viited
Aedniku kalender
Kasvatus-kujundus
Tervis taimedest
Aed ja kokakunst
Teadus ja õpe
Aiandustootjale
Muu nõu ja viited
Küsi ja vasta (foorum)
1kg paradiisiõunu
Marinaad:
200 g suhkrut
0,5 l vett
1 spl äädikat
6 tera vürtsi
10 tera nelki
kaneelikoort
1. Pese õunad.
2. Torgi terava tikuga õunte koorde augukesed.
3. Pane õunad purkidesse.
4. Keeda valmis marinaad ja vala see purki õuntele.
5. Tõsta purgid kuumutamisnõusse, kus vee temperatuur on 60° C.
6. Kuumuta õunu koos purkidega kuumutusnõus 85° C juures 20–25 minutit lahtised kaaned peal.
7. Tõsta purgid ettevaatlikult välja, kaaneta kohe.