Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Aed ja kokakunst
 
Suus sulav õunakook
 

0,5 pakki keefiri,

12 spl suhkrut,

1/4 tl soola,

14 spl nisujahu,

3/4 tl soodat,

kaks suurt õuna

 
Valmistamine

1. Sega kausis keefir, suhkur, sool, soodaga segatud jahu.

2. Pese ja koori õunad. Tükelda.

3. Vala õunatükid taignasse, sega.

4. Vooderda plaat küpsetuspaberiga, vala taigen sellele ja silu lusikaga ühtlaseks.

5. Raputa peale kaneeli ja suhkru segu.

6. Küpseta 200 C juures 30 min, 5 viimast minutit altkuumusega.


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.