Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Aed ja kokakunst
 
Magushapud kapsad
 
1 väike kapsapea, 50 g läbikasvanud lihakuubikuid, 2 haput õuna, soola, suhkrut
 
Valmistamine
Lõika kapsas ribadeks. Prae lihakuubikud kuldseks, lisa kapsaribad, hauta kaane all peaaegu pehmeks. Koori ja riivi õunad. Lisa kapsastele, kuumuta koos läbi. Maitsesta soola ja suhkruga.

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.