Sulata potis madalal temperatuuril või Lisa pidevalt segades jahu Võta pott seguga pliidilt lauale jahtuma. Kui segu on jahtunud kehatemperatuurini, siis segada juurde 1 muna. Segada ühtlase massi moodustumiseni. Lisa teine muna ja sega ühtlaseks massiks. Lisa kolmas muna ja sega ühtlase kreemja massi moodustumiseni. Võta kondiitriprits, pane segu sisse. Võta puhas ahjuplaat, kata küpsetuspaberiga ja pigista kondiitripritsist keedutaigen väikeste tutikestena suuremate vahedega plaadile.(“Tutikesed” paisuvad kaks-kolm korda suuremaks ja küpsevad seest tühjaks.) Pane plaat eelkuumutatud ahju, mille temperatuur on 220°C . Küpsetusaeg on 15-20 minutit
NB! Praeahju temperatuur peab olema kindlasti 220 °C Ahjuust ei tohi küpsemise kestel avada.
Täita võib “Tuuletutte” hakitud vorsti-kurgisalatiga, kartulisalatiga, suitsukalasalatiga jne.. Magusaarmastajad võivad täidiseks valida jäätise, vahukoore, magusa kohupiimamassi, jne nagu fantaasia ja maitse. |