Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Aed ja kokakunst
 
Maksapasteet
 
500 g seamaksa, 200 g sealiha, 50 g suitsuliha, 1 mugulsibul, 2 porgandit, 200 g vett, 100 g võid, pipart, soola, muskaati
 
Valmistamine
Tükelda maks väiksemateks tükkideks. Viiluta liha ja suitsuliha. Sibul ja porgand tükelda suuremateks tükkideks. Pruunista lihad koos sibulaga kergelt. Hauta, kuni kõik on pehme. Aja kõik läbi hakklihamasina. Jahuta. Pane segu köögikombaini. Lisa toasoe või, maitseained ja vahusta. Valmis pasteet aseta vormidesse.

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.