Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Aed ja kokakunst
 
Õunasupp
 
400 g õunu, 1 l vett, 100 g suhkrut, 2 spl kartulitärklist, 4 tera nelki, natuke kaneelikoort, vahukoort
 
Valmistamine
Pese õunad, koori, viiluta. Pane õunalõigud koos suhkru ja maitseainetega keema. Keeda pehmeks. Sega kartulijahu 1/2 klaasi külma veega, vala ühtlase joana segades see õunasupivedelikule. Lase keema tõusta. Pane jahtuma. Tõsta taldrikusse õunasupile 1-2 spl vahukoort.

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.