Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Aed ja kokakunst
 
Hakklihahautis värske kapsaga
 
1 väiksem kapsas
1 porgand
1 sibul
soola, pipart, hakklihamaitseainet
1 väiksem loorberileht
2 kl puljongit
300 g hakkliha
maitserohelist, toiduõli
 
Valmistamine
Prae hakkliha sibula, porgandi ning maitseainetega läbi. Tükelda kapsas. Pane kõik potti ja vala peale puljong. Keeda 30-40 minutit. Lisa maitserohelist.

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.