Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Aed ja kokakunst
 
Õunalõikudega pisarakook
 
Taigen:
200 g margariini
1 kl suhkrut
8 munakollast
½ tl soodat
2 kl jahu

Täidis:
õunu, kaneeli

Kate:
8 munavalget
1 kl suhkrut
 
Valmistamine
1. Sega taigen ja pane plaadile küpsema.
2. Veidi küpsenud taignale pane peale õunatükid. Küpseta koos õunatükkidega ka natuke aega.
3. Vahusta munavalged suhkruga kõvaks vahuks ja vala koogile.

Küpseta kuni munavalge muutub kollakaspruuniks.
Jahtudes ilmuvad koogile suhkrust pisarad.
Kooki ei tohi pealt katta ja ei tohi olla tuuletõmmet!

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.