Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
21. mail avatakse rahvusvaheline Tallinna lillefestival 2010 (2010-05-21 01:57:13)

 

Reedel, 21. mail kell 20 avatakse Tornide väljaku pargis rahvusvaheline Tallinna lillefestival 2010.

 

Tallinna lillefestivali 2010 avakontserdil Tornide väljaku pargis esinevad Marvi Vallaste, Maarja ja Rein Rannap. Õhtu lõpetab ilutulestik.

 

Aia teemadeks on sel aastal "Vanaema lillepeenar" ja "Aed kui paradiis". Väliskülalistest on sel aastal esindatud Moskva, Helsingi, Riia ja Bakuu ning 27 osalejat on meie oma erinevatest aiandusega või aiandusarhitektuuriga  seotud firmadest. Huvilistel on võimalik tutvuda rajatavate ilu-ja teema-aedade kavanditega ja Tallinna lillefestivali 2010 ürituste kavaga lillefestivali kodulehel www.lillefestival.tallinn.ee ning Kodulinna Majas, kuhu on üles pandud lillefestivali kavandite näitus.

 

Kadrioru pargi direktori Ain Järve sõnul on ettevalmistustööd 31 iluaia rajamiseks tehtud. „Homsel avaüritusel saab pildi iluaedade arhitektuursetest lahendusest, kuid istutustööd tehakse lähinädalatel ja siis saab lilleaedade ilu nautida kuni festivali lõpuni 28. augustil,“ selgitas Järve. „Sel aastal valvavad Tornide väljaku pargi lilleaedades korda sotsiaalsetel töökohtadel töötavad 15 pargivahti, kes löövad vajadusel käed külge ka iluaedade hooldustöödel.“

 

Kõik Tallinna lillefestivali üritused on linlastele ja linna külalistele tasuta.

 

Allikas: www.tallinn.ee 20.05.2010.


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.