Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Jätkub noorte fotokonkurss "Maal on mõnus" (2005-07-13 11:53:20)

 

Põllumajandusministeeriumi korraldatud noorte fotokonkursile "Maal on mõnus" on laekunud 121 erinevat fotot maaelu mõnudest, millest enamus kajastavad maaelu looduslähedust.

Põllumajandusminister Ester Tuiksoo hinnangul on noored maaelu pildistades pööranud eriliselt tähelepanu just loomadele ja looduses esinevatele muutustele. "Näiteks on meile laekunud mitu kaunist fotot hõbelooriga kaetud lehtpuudest," ütles minister ja lisas, et noored oskavad hinnata maaelu mitmekesisust.

Noored võistlevad kahes vanusegrupis: 12-15 ja 16-18 eluaastat. Iga võistleja saab elektroonilisse kataloogi aadressil www.agri.ee/konkurss  laadida 3 tööd. Tehtud piltidega on võimalik kõigil huvilistel tutvuda samal aadressil.
 
Zürii valib mõlemas vanuserühmas välja 50 paremat tööd ning nendest seatakse Põllumajandusministeeriumis üles näitus. Näitusel olevate tööde põhjal teeb zürii lõpliku valiku, valides mõlema vanuserühma kohta välja 10 tööd ning ühe peapreemia. Auhinnad paneb välja Põllumajandusministeerium koostöös AS KTK Overall ja Hawaii Expressiga.

Kõigil noortel on võimalus oma töid elektrooniliselt edastada veel üle kahe kuu, 30. septembrini. Fotokonkursi eesmärgiks on näha, mis teeb noorte jaoks maaelu ja maal olemise mõnusaks.

 

Allikas: Keskkonnaministeeriumi 13.07.2005 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.