Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
EMHI ilmaennustus 19. nädalaks: nädala lõpus võib tulla järsk jahenemine (2010-05-18 00:33:56)

 

Ilmaennustus 17.-24.05.2010...
 
Suurema osa nädalast püsib Mandri-Eestis selle aja normist tunduvalt soojem ilm ning ööpäeva keskmine õhutemperatuur püsib 15…17 ºC lähedal.
Ilma jahenemine võib toimuda nädalavahetusel.

Teisipäeval–kolmapäeval määrab ilma väheliikuv madalrõhuala keskmega Ukraina kohal. Hoovihma- ja äikesevõimalus on suurem pärastlõunal. Puhub kirde- ja idatuul. Öösel on sooja 9..15, päeval 19..25 ºC, meretuulega rannikul 15 ºC lähedal.

Neljapäeval võib Põhja-Venemaa kohal kõrgrõhuala tugevneda ja seetõttu saju tõenäosus väheneb. Tuul puhub idakaarest. Sooja on öösel 9..13, päeval 18..24 ºC, merebriisiga rannikul 15 ºC lähedal.

Reedel on tõenäoliselt ülekaalus kõrgrõhuala mõju. Olulisi sadusid pole ette näha. Puhub nõrk muutliku suunaga tuul. Öösel on 8…13, päeval 17…23 ºC, merebriisiga rannikul 13 ºC lähedal.

Laupäeval läheneb üle Skandinaavia madalrõhulohk külma frondiga. Saju ja äikese tõenäosus suureneb. Tuul pöördub läänekaarde. Öösel on 8…13, päeval 16..22 ºC, läänetuulele avatud rannikul on tunduvalt jahedam.

Pühapäeval liigub külm front üle Eesti ning toob hoovihma ja äikest ning ilma märkimisväärse jahenemise. Tuul pöördub loodesse ja tugevneb. Öösel on 7..11, päeval 8..14 ºC.

Esmaspäeval püsib Põhja-Venemaal madalrõhuala ja selle tagalas jätkub jaheda õhu juurdevool ka Eestis. Üksikutes kohtades on hoovihma võimalus. Puhub loode- ja läänetuul. Öösel on 4…9, päeval 7..14 ºC.

Järgmine ülevaade 18. mail keskpäeva paiku.
(NB! Vaata seda linki iga päev, sest siis näed uusimat ennustust!)

 

Allikas: EMHI 17.05.2010.


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.