Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Tallinna Tornide väljaku park on lilleaedade ootel (2010-05-14 00:57:55)

 

Kadrioru park on lõpetanud iluaedade rajamise ettevalmistustööd Tornide väljakul ja reedel, 21. mail kell 20 leiab Tornide väljaku pargis aset pidulik rahvusvahelise Tallinna lillefestivali 2010 avakontsert.

 

Tallinna abilinnapea Deniss Boroditši sõnul avatakse rahvusvaheline Tallinna lillefestival sel aastal veel enne iluaedade valmimist.  „See annab kõigile huvilistele võimaluse jälgida, kuidas iluaedasid rajatakse ja kui palju hoolt ja töötunde läheb ühe aia rajamiseks,“ lisas Boroditš. „Linna poolt olid kõik ettevalmistustööd lillefestivali lilleaedade rajamiseks tehtud juba 10. maiks ja praegu jätkuvad pargiteede kevadised korrastustööd.“

 

Lillefestivali avakontsert toimub Tornide väljaku pargis 21. mai õhtul algusega kell 20.00. Üles astuvad Marvi Vallaste, Maarja ja Rein Rannap. Õhtut juhib Andres Torm ning avamisele paneb punkti ilutulestik.

 

Väliskülalistest on 2010. aastal esindatud Moskva, Helsingi, Riia ja Bakuu. Aia teemadeks oli antud sarnaselt eelmisele aastale kaks teemat millest valida: "Vanaema lillepeenar" ja "Aed kui paradiis".

 

Kõigil huvilistel on võimalik juba tutvuda rajatavate ilu-ja teema-aedade kavanditega rahvusvahelise Tallinna lillefestivali kodulehel www.lillefestival.tallinn.ee.

 

Tallinna lillefestival kestab kuni 28. augustini.

 

Allikas: www.tallinn.ee 13.05.2010

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.