Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Tallinn toetab osaliselt Maaema kevadmessi korraldamist (2010-05-13 07:05:28)

 

Tallinna linnavalitsus otsustas eraldada reservfondist Tallinna Keskkonnaametile 50 000 krooni XXII Maaema kevadmessi 2010 korraldamise kulude osaliseks katmiseks.

 

Maaema kevadmessi eesmärgiks on eluterve keskkonna kujundamine, sealhulgas Eesti pärimuskultuuri ja rahvuslike traditsioonide tutvustamine, tervisliku eluviisi, puhta toidu ja loodustoodete propageerimine ning inimeste parema tervise ja keskkonnateadlikkuse edendamine.

 

15.-16. mail toimub Tallinnas Skoone bastioni pargis Rannamäe tee 11 Maaema kevadmess 2010. Tänavune mess keskendub maalähedase elulaadi võimalustele linnakeskkonnas. Messil tutvustatakse ja müüakse loodus- ja mahetooteid, tervisekaupu ning käsitööd. Vaadata saab ka fotonäitust „Rohelised ideed”. Mõlemal päeval toimub konverents, kus peateemaks maaroheline Tallinn. Sõna võtavad  Riigikogu II aseesimees Jüri Ratas, akadeemik Anto Raukas, professor Rein Heinasto, Jüri Kuuskemaa, Hardo Aasmäe, Aleksei Turovski jt. Oma uut loodusfilmi „Üheksavägised” tutvustab Rein Maran. Demonstreeritakse elektrisõidukeid. Lastele tegutseb vaba loomingu stuudio.

 

Elutervele keskkonnale pühendatud messi eesmärk on lähendada inimesi loodusele, tugevdada rahva tervist ja elujõudu, arendada teadmisi ja tegutsemisvõimalusi eluterve keskkonna suunas. Mess algab mõlemal päeval kl 10.

 

Lisainfot messi kohta leiab: www.maaema.ee.

 

Allikas: www.tallinn.ee 12.05.2010.


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.