Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Tartu saab 30. aprillil metsapealinna tiitli (2010-04-29 23:34:17)

 

Reedel kell 14 algab metsapäev Puuvolikogu avamise ja metsapealinna lipu ja -tiitli piduliku üleandmisega Tartule Raekoja platsil.

Samas algavad ka võistlused linnarahvale puude lõhkumises, saagimises, riidaladumises ja saemontaažis koostöös Emajõe Lodjaseltsiga. Samuti saavad kõik soovijad kätt proovida handi haabja ehitamisel. Võistlused toimuvad jooksvalt ja parimad pääsevad õhtul kell 18 algavasse finaalšõusse.

Laval on bänd ja mootorsae käsitsemise oskusi näitavad oma ala parimad ning oma võimaluse saavad ka pealtvaatajad. Vaatamist ja tegutsemist on nii suurematele kui väiksematele metsasõpradele. Ajavahemikul kell 14-17 pakub Estonian Cell pakub kõigile võimalust proovida ise valada paberit.
Raekoja platsis on kogu metsanädala jooksul olnud avatud ka metsanädala ametlik pubi Sõprade Juures, mis pakub ka veel homme suurepärast metsahõngulist menüüd.

Kell 16 algab Tartus Antoniuse Õues metsanädalal toimunud võistluste autasustamine. Autasustatakse parimaid viktoriinis osalejaid, joonistajaid, fotograafe, essee kirjutajaid, orienteerujaid ning metsalaulu loojaid. Autasustamise vahele on pikitud ka kultuuriprogramm vaheesinemistega ning avatud on Antoniuse gildi töötoad.
Kohtumiseni reedel Tartus raekoja platsis!

 

Allikas: Eesti Metsaseltsi 29.04.2010 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.