Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Esimesed kevadlilled istutatakse Tallinna kesklinna (2010-04-27 01:20:13)

 

Esmaspäevast, 26. aprillist alustatakse kevadlillede istutamisega, esimesena saavad lilleliseks kesklinnas E. Vilde juures olevad 12 vaasi ja Estonia teatri esine peenar.

 

Kevadlillede istutustööd on planeeritud 26.-30. aprill, mille jooksul istutatakse üheksale peenrale ja 185 vaasi kokku 40 998 võõrasema taime. 27. aprilliks muutub lilleliseks Viru ringi lillepeenar, Pirita tee / Narva mnt ristmiku istutusala ja seejärel kõik teised linna lillepeenrad ja –vaasid. 30. aprillil saab võõrasemasid imetleda ka  Endla/Luise/Tehnika ristmikul.

 

Lisaks võõrasemadele tärkavad kevadel 16-nel  lillepeenral tulbid, nartsissid, hüatsindid, krookused ja lumikellukesed, millede sibulad pandi maha 2009. aasta sügisel.

 

Istutust ja hooldust teostavad firmad AS Mustamäe Haljastus, Keskkonnahoolduse OÜ ja OÜ Grün-E. Kevadlilletaimed on tellitud aiandist Flores Aed.

 

Allikas: www.tallinn.ee 26.04.2010.


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.