Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaminister kohtus Nabala piirkonna vallajuhtidega (2010-04-26 17:48:57)


Täna, 26. aprillil kohtus keskkonnaminister Jaanus Tamkivi Kose, Saku ja Kiili valla juhtidega, et käsitleda Nabala lubjakivimaardla ja Tuhala  nõiakaevuga seonduvaid küsimusi ja kavandada edaspidiseid ühiseid tegevusi.

Nabala piirkond on looduslike tingimuste poolest keeruline, seetõttu on nii vallajuhid kui ka elanikud avaldanud muret võimalike keskkonnamõjude pärast, mis võivad kaasneda kavandatava kaevandamisega.

“Leppisime kokku, et juba nädala pärast, 4. mail kohtume Keskkonnaministeeriumis uuesti, et selgitada välja, milliseid uuringuid oleks veel vaja teha selle piirkonna kohta veelgi põhjalikuma ülevaate saamiseks,” ütles keskkonnaminister Jaanus Tamkivi.

Praegu on Nabalas pooleli keskkonnamõjude hindamine. Ka on ministeerium teinud Keskkonnaametile ettepaneku kaaluda Nabala maastikukaitseala loomise otstarbekust.

“Mida rohkem on meil andmeid, seda täpsemalt oskame seda piirkonda hinnata. Nii et las eksperdid teevad oma tööd – praegu ei tule Nabalas kaevandamise alustamine kõne allagi,” ütles Tamkivi.

 

Allikas: Keskkonnaministeeriumi 26.04.2010 pressiteade

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.