Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Metsanädala parimad joonistajad ja fotograafid selgunud (2010-04-26 17:45:31)


Metsanädala raames korraldatud joonistusvõistlustele saabus kokku 209 omanäolist joonistust ning fotokonkursile laekus 34 fotot. Žürii on läbi vaadanud kõik fotod ja joonistused ning valinud välja neist parimad.

Konkursitööde teemaks oli "Mets kui varaait", mis andis noortele võimaluse kasutada oma teadmisi, kogemusi ning rakendada ka fantaasiat. Joonistusvõistlustele laekunud tööd olid kõik omanäolised, sest iga joonistaja oli näinud metsaga seonduvalt erinevaid tahke. Oli töid, mis keskendusid metsale, kui ökosüsteemile, teised kujutasid metsatöid ning toidulauda.

Joonistusvõistlustel olid konkursil osalejad jagatud nelja vanuseklassi. Parimate autorite nimed leiab siit: http://www.metsaselts.ee/index.php?sisu=tekst <http://www.metsaselts.ee/index.php?sisu=tekst&mid=371&lang=est> &mid=371&lang=est . Žürii otsustas välja anda ka eripreemia Tartu Kivilinna Gümnaasiumi õpilasele Anne Fljaumile.

Fotokonkursile laekus 34 fotot ning seal hinnati kõiki töid koos. Parimate fotode autorite nimed leiab siit: http://www.metsaselts.ee/index.php?sisu=tekst <http://www.metsaselts.ee/index.php?sisu=tekst&mid=367&lang=est>&mid=367&lang=est

Parimad fotod ja joonistused on vaatamiseks üleval Tartus Raekoja platsil asuvas infopunktis.

Metsanädala konkursside autasustamine toimub kell 30. aprillil kell 16.00 Tartus Antoniuse Õues (Lutsu 5).

 

Allikas: Eesti Metsaseltsi 26.04.2010 pressiteade

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.