Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
EMHI ilmaennustus 16. nädalaks: ööd püsivad miinuskraadides (2010-04-20 00:12:44)

 

Ennustus 20.-26.04.2010...

Teisipäevaks tugevneb kõrgrõhuala. Ilm on sajuta. Tuul puhub öösel loodest, päeval on muutliku suunaga ning on nõrk. Öösel on 0…-5, päeval tõuseb 7..11 °C-ni, meretuulega rannikul kuni 5 °C.

Kolmapäeva öö on sajuta, vaikne ja valdavalt külmakraadides. Päeval jõuab Skandinaavia lõunaossa tsüklon, mille serv üle Läänemere laieneb. Ennelõuna püsib veel sajuta, vastu õhtut võib tihenevaist pilvedest juba Edela- ja ka Lõuna-Eestis vihma sadada. Tuul pöördub lõunasse ja kagusse. Öösel on 0..-5, päeval 4…8, Ida-Eestis kuni 11 °C.

Neljapäeval katab madalrõhkkond Eesti sajupilvedega, millest vahete-vahel vihma ja lörtsi sajab. Puhub valdavalt edelatuul 2-8, põhjarannikul kirdetuul 6-12 m/s. Öösel on -1…+3, päeval 2..8 °C.

Reedel püsib tsükloni tagalas külm ja sajuhoogudega ilm - vihma sekka võib ka lörtsi tulla. Puhub edela- ja läänetuul 5-10, puhanguti 14 m/s. Õhutemperatuur on öösel -2…+2, päeval 2…7 °C.

Laupäeval koondub madalrõhkkond Soome ja selle edelaservas jäävad meil sajuhood harvemaks ja pilved hõrenevad. Puhub tugev edela- ja läänetuul. Öösel on -2..+3, päeval 3...8 °C.

Pühapäev tuleb taanduva madalrõhkkonna järel muutliku pilvisuse ja üksikute sajuhoogudega. Puhub tugev lääne- ja loodetuul. Öösel on -3..+2, päeval 3...9 °C.

Esmaspäevaks tugevneb kõrgrõhuala ja ilm on peamiselt sajuta ning nõrgeneva loodetuulega. Öösel on -4..+1, päeval 5...12 °C.

Järgmine ülevaade 20. aprillil keskpäeva paiku.
(NB! Vaata seda linki iga päev, sest siis näed uusimat ennustust!)

 

Allikas: EMHI 19.04.2010.


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.