Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
2.juulil on Tartu hansapäevade keskmes maarahvas (2005-07-02 09:11:22)

 

2. juulil on Tartu hansapäevade keskmes maarahvas. Lavadel kõlavad eesti rahvalaulud ja näeb eesti rahvatantse. Maalinnas näeb koduloomi ja -linde. Jätkub hansalaat.

Kell 14 on Emajõel hansalinnade-vaheline sõudevõistlus, kus sõiduvahendiks kirkkovened. Valitakse kolm parimat hansameistrit nii eesti kui välismaiste kauplejate hulgas. Parimate meistrite auks toimub kell 18 meistrikostituse rongkäik. Päeva naelaks on pealaval toimuv etnokontsert (19-23), kus esinevad setu laulukoorid Liinatsuraq ja Kuldatsäuk, Anu Taul ja sõbrad, Aavo Tamme, Sandra Sillamaa, Cätlin Jaago, ansambel Oort, Lembit Saarsalu, Ain Agan, Tanel Ruben, Armas Aeg, Murre ja Vägilased. Etnostiilis jätkub pidu ka kell 20 Jaani linna etnotantsuõues, kus eesti rahvatantse õpetab Tartu Ülikooli rahvatantsuansambel. Keskööl toimub aga pealtvaatajate silme all Emajõel aset enneolematu tule ja vee vaatemäng, kui pannakse põlema Eesti suurim ujuv tuleskulptuur - Tule Lodi.

Hansalaat ja töötoad on avatud kell 11-20.

Allikas: Tartu Linnavalitsuse pressiteade 1.07.2005


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.