Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Koolinoored väitlevad põllumajandustoetuste ja kodumaise toidu teemadel (2010-04-16 13:42:44)


Eeloleval laupäeval ja pühapäeval väideldakse Olustveres üle-Eestilisel koolinoorte maaelu teemalisel väitlusturniiril kahel teemal: Kodumaise toidu eelistamine välismaise ees on põhjendatud“ ja „Euroopa Liit peaks põllumajandustoetused kaotama“.

Ühena kohtunikest hindab finaalis noorte väitlust põllumajandusminister Helir-Valdor Seeder. Ministri sõnul on põllumajanduse ja maaelu teemal väitlemine tänuväärt ettevõtmine arvestades, et põllumajandus on üks innovatiivsemaid majandusharusid ning ka sellealased teadmised tuleb noorteni viia.

Turniiri eelvoorud toimuvad laupäeval ja pühapäeva ennelõunal Olustvere Teenindus- ja Maamajanduskoolis ning finaal pühapäeval algusega kell 15.15 Olustvere lossis. Turniiri lõpetamine ja autasustamine on orienteeruvalt kell 16.45.


Põllumajandusministeeriumi ja Eesti Väitlusseltsi koostöös toimusid väitluskoolitused maaelu ja toidu teemadel juba eelmisel aastal kahekümnes koolis üle Eesti. Koolitustel osales kokku ligi 650 õpilast.Põllumajandusministeerium korraldab juba seitsmendat aastat järjest „Maal on mõnus” egiidi all noortele mõeldud üritusi. Varasemalt on toimunud nii essee-, joonistus-, foto-, luule- kui ka projektikonkurss. Konkursside eesmärgiks on suunata noori mõtlema maaelu teemadel.

 

Allikas: Põllumajandusministeeriumi 16.04.2010 pressiteade

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.