Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Ametnikud ja teadlased arutavad maakasutuse jätkusuutlikkust (2010-04-14 17:01:53)


Eesti Maaülikooli geomaatika osakond korraldab 16. aprillil algusega kell 10 seminar-ümarlaua, et arutada maade administreerimise ja haldamise küsimusi.

Kolmandat korda toimuva seminar-ümarlaua teemaks on „Kohalikud omavalitsused ja maaressursside jätkusuutlik kasutamine“.

 

Arutelu peamine eesmärk on juhtida erinevate institutsioonide tähelepanu vajadusele tõsta kohalike omavalitsuste haldussuutlikkust maakasutamisega seotud küsimuste lahendamisel.


“Palju on räägitud kohalike omavalitsuste haldussuutlikkuse erinevatest tahkudest, aga vähe tähelepanu pööratud maakasutuse planeerimise ja jätkusuutlikkuse teemale,“ lausus maaülikooli geomaatika osakonna juhataja Siim Maasikamäe. „Kinnisvarabuumi ajal ehitati sageli sinna, kuhu juhtus ja nii nagu juhtus. Mis saab edasi? Sageli tekitavad sellised kinnisvara arendused kohalikele omavalitsustele keerukaid probleeme.“

 

Allikas: Eesti Maaülikooli pressiteade 14. aprillil 2010


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.