Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Tartus toimub metsanduse vilistlaste kokkutulek (2010-04-12 17:28:17)


23. aprillil kell 19.00 saab kohtuda oma heade kursusekaaslaste ja sõpradega metsanduse vilistlaste kokkutulekul - "90 aastat metsanduslikku haridust Eestis".

Kuna tegemist on kauni juubeliüritusega, siis tähistame seda sel korral suurejoonelisemalt. Peetakse tervituskõnesid, lüüakse klaase kokku, antakse üle metsanduse elutööpreemia ja ühelt õigelt metsarahva peolt ei puudu ka hea muusika, mille taustal viisijupp üles võtta või tantsu keerutada. Muidugi saab ka keha kinnitada Dorpati kokkade poolt valmistatud heade söökidega.

Kokkutuleku soodusregistreerimine, 300 kr, kestab kuni 16. aprillini, edaspidi 500 kr. Registreerimine Eesti Metsaseltsi veebis www.metsaselts.ee<http://www.metsaselts.ee> või kristel.arukas@metsaselts.ee tel. 5346 8109
Dorpat Konverentsikeskus asub Tartus Tasku vabaajakeskuses 4. korrus. Parkimine Tartus alates 18:00 on tasuta.
Alates südaööst on kõik oodatud klubisse "Atlantis", kus toimub metsanädala avamise puhul metsanduslik stiilipidu. Klubi muutub üheks ööks karmiks saekaatrimeeste maailmaks, kellel külas sõbrad karulaanest.

Tule ise ja kutsu kaasa oma sõbrad, kolleegid ja vanad koolikaaslased!

 

Allikas: Eesti Metsaseltsi 12.04.2010 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.