Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maamess loodab osalemis- ja publikurekordit (2010-04-07 17:31:52)

 

Baltimaade tunnustatuimale maateemalisele messile - Maamessile on tänase seisuga registreerunud üle 200 eksponendi. Auväärse registreerimisnumbri 200 sai endale Ambla Metsaühistu.

 

„Registreerimislehe tagastamine viimasel minutil võib mõnelegi firmale tähendada, et selleks aastaks tuleb osalemine unustada. Vaatamata majanduses valitsevale mitte  kõige paremale olukorrale on Maamess põllumajanduse ja metsandusega seotud firmade seas jätkuvalt populaarne. Eesmärgiks on tänavu registreerida 250 firmat,“ kinnitas Maamessi projektijuht Margus Kikkul.

 

Mullusega võrreldes on eksponentidele pindade müük olnud tänavu edukam, plussis ollakse nii osalejate kui käibe poolest. Lisaks Eesti ettevõtjatele on eksponente sellel aastal 9 välisriigist. Maamessi projektijuhi Margus Kikkuli kinnitusel oleks veerand tuhat firmat kõigi aegade rekord.

 

Korraldajad loodavad ületada tänavu ka külastatavusnumbrid. Kolme päeva jooksul peaks Maamessilt läbi astuma rohkem kui 30 000 huvilist.

 

Esmakordselt on oma boksiga Maamesil Euroopa Liidu põllumajanduskomisjon. Belgia firma „Ligaris“ tutvustab Tartus universaalset veterinaarkontrolliks mõeldud bussi, mida saab kasutada nii avalikel üritustel kui EU piiripunktides avalikkusele biotoodete kontrolli reeglite selgitamisel.

 

„Ligaris“ korraldab Maamessil ka 6-13aastastele lastele joonistusvõistluse, samuti saavad lapsed ekspositsiooni bussis mängida maateemalisi mänge, nende kaudu õpitakse tundma loomade heaolu ja nende tervise tähtsust.

 

Tänavu saab Maamessi ajal Tartu metsapealinnaks. Avatakse  metsanädal ja tähistatakse 90 aasta möödumist metsandushariduse andmisest Emajõe kaldal. Tartus kohtuvad 22.-24. aprillini kõik metsandusega seotud spetsialistid. Toimub metsanduse visioonikonverents.

 

Maamess toimub 22.-24. aprillini Tartu Näituste messikeskuses...

Nagu varasematel aastatel, ei puudu tänavugi mitmed tehnika esmaesitlused
maailma, Euroopa ja Skandinaavia mastaabis.

 

Tartu Näituste uus koostööpartner Edelaraudtee paneb Maamessi ajaks käiku taasiseseisvusegses Eestis esimest korda spetsiaalse messirongi. See väljub Balti jaamast 24. aprillil kell 7.46 ja alustab tagasiteed Tartust kell 14.06. Rongifirma korraldab suurürituse ajal bussidega transfeeri Tartu vaksalist Tähtverre ja tagasi.

Baltimaade tunnustatuim maateemaline Maamess toimub Tartus 22.-24. aprillini.

 

Allikas: AS Tartu Näitused 07.04.2010 pressiteade.


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.