Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
EMHI ilmaennustus 14. nädalaks: öösiti mõõdukalt miinuskraade (2010-04-06 00:05:22)

 

Ennustus 6.-12.04.2010...

Alanud nädalal on Lääne- ja Põhja-Eestis ööpäeva keskmine õhutemperatuur normilähedane (+1..+2 °C) või madalam, Lõuna-Eestis pigem normist kõrgem.

Teisipäeval liigub üle Eesti läänest itta madalrõhulohk ja toob vihma öösel peamiselt Lääne-Eestisse, päeval levib sadu pikkamööda itta. Puhub muutliku suunaga tuul. Öösel on –1…+4 , päeval +3…+9 °C.

Kolmapäeval on Kesk-Euroopas nõrk kõrgrõhuala ja selle põhjaserv võib ulatuda Eestini. Sellest hoolimata on enamus aega pilves ilm, püsib udu ja siin-seal esineb ka sademeid. Puhub nõrk muutliku suunaga tuul. Öösel on –2…+2, päeval +1…+7 °C.

Neljapäeval võib kõrgrõhuala levida Balti riikide kohale. Saju tõenäosus väheneb, kuid öösel ja hommikul püsib udu. Tuul on läänekaartest. Öösel langeb -4…+1-ni, päeval on +1…+6, Lõuna-Eestis kuni +9 °C.

Reedel taganeb kõrgrõhuala aeglaselt itta, selle lääneservas on sajuta ilm. Puhub kagutuul. Öösel on –5..+1, päeval 5..10, Lõuna-Eestis kuni 12 °C.

Laupäeval läheneb merelt väheaktiivne madalrõhulohk. Kohati sajab veidi. Tuul on nõrk ja muutliku suunaga. Öösel on –2…+3, päeval 5..10, Lõuna-Eestis kuni 12 °C, rannikul on jahedam.

Pühapäeval tugevneb Skandinaavial kõrgrõhuala ja laieneb ka üle Läänemere. Olulisi sademeid pole ette näha. Tuul pöördub põhjakaarde. Öösel on –1…+2, päeval 2..7, Lõuna-Eestis kuni 10 °C.

Esmaspäeval püsib kõrgrõhuala Skandinaavial ja Soome kohal. Olulist sadu pole ette näha.Tuul pöördub kirdesse ja tugevneb veidi. Öösel on 0…-3, päeval 1..7, Lõuna-Eestis kuni 10 °C.

Järgmine ülevaade 6. aprillil keskpäeva paiku.
(NB! Vaata seda linki iga päev, sest siis näed uusimat ennustust!)

 

Allikas: EMHI 05.04.2010.


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.