Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaamet pakub kevadisi õppeprogramme (2010-04-05 14:42:19)


Keskkonnaamet pakub alates 5. aprillist kuni 15. juunini üldhariduskoolidele ja lasteaedadele ligi 100 erinevat õppekavakohast programmi, mis aitavad koolis õpitut praktiliste kogemuste ja vaatlustega rikastada.

Programmid on koolidele ja lasteaedadele tasuta. Juhendajateks on keskkonnahariduse spetsialistid. Programme viiakse läbi Keskkonnaameti looduskeskustes, õppe- ja matkaradadel, koolide juures õuesõppealadel või koolis. Samuti pakutakse näiteks Pärnumaal võimalust tutvuda piirkondliku jäätmekeskuse ja reoveepuhastiga.
Programmid on koostatud aktiivõppena ning pakuvad osalejatele vaheldusrikast tegevust ja ümbritseva tunnetamist kõigi meeltega. Teemad hõlmavad vee kasutamist ja kaitset, jäätmekäitlust, looduskaitset ja elurikkust, kooslusi ja nende kujunemist, pinnavorme ja nende tekkelugu ning aastaaegadega seonduvaid muutusi looduses. Kõikides maakondades saavad koolid ja lasteaiad tellida jäätmeteemalist programmi “Sipelgas Ferda vähendab prügi”, milles õpetatakse prügi kogust vähendama ja säästvalt tarbima.
Keskkonnaametil on Keskkonnainvesteeringute Keskuse toel võimalik kompenseerida tänavu 170 kooli transpordikulu 2000 krooni ulatuses, osalemaks Keskkonnaameti pakutavatel õppeprogrammidel, Täpsemat infot transpordi kompensatsiooni võimaluste kohta saab maakondade keskkonnahariduse spetsialistidelt, kelle kontaktid leiab Keskkonnaameti kodulehelt. Keskkonnaameti pakutavate programmide nimekirjaga saab tutvuda kodulehel www.keskkonnaamet.ee- KEVADISED ÕPPEPROGRAMMID. Täpsem info programmide sisu kohta (töölehed ja programmide kirjeldused) on kättesaadav Keskkonnahariduse andmebaasis www.keskkonnaharidus.ee

 

Allikas: Keskkonnaameti 05.04.10 pressiteade

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.