Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
3. ja 4. aprillil on lihavõtte linnuvaatluspäevad (2010-03-29 11:47:08)

 

Traditsioonilised lihavõtte linnuvaatluspäevad on sel aastal 3.-4. aprillil. Eesti Ornitoloogiaühing kutsub neil päevil kõiki õue saabunud kevadet nautima ja linnuelu jälgima, mis kauaoodatud kevade saabumisega on hoo sisse saanud.

 

Linnuvaatluspäevadel kaasalöömine eeldab õige vähe: tuleb lihtsalt nende kahe päeva jooksul leida pisut aega tähele panna, kes meie ümber sagivad ja vidistavad. Seda võib teha enda koduaias, tunnisel jalutuskäigul või kogu nädalavahetuse vältaval linnuretkel. Neil päevil toimuvad mitmel pool Eestis asjatundjate juhtimisel ka tasuta linnuretked, kuhu on oodatud kõik huvilised.

Linnuvaatluspäevadel osalejatel palutakse kõik tuttavad linnuliigid ka kirja panna ning kasvõi hinnanguliselt üles märkida, mitut lindu igast liigist kohtasite, millises piirkonnas tähelepanekud on tehtud ning millised olid huvitavamad vaatlused või kohtumised lindudega.

 

Kokkuvõtted oma vaatlustest palutakse saata ühe nädala jooksul vaatluspäevade koordinaatorile soovitatavalt e-postiga aadressil raul@jjaani.ee või kirja teel aadressil Uus 53, 73301 Järva-Jaani. Linnuvaatluse abimaterjalid, eelmiste aastate kokkuvõtted ja teave toimuvate ürituste kohta on EOÜ kodulehel www.eoy.ee.

Eesti Ornitoloogiaühing tänab kõiki, kes aitavad seda teavet levitada. Enda korraldatavast linnuretkest palume teada anda aadressil riho.kinks@eoy.ee.

Lihavõtte linnuvaatluse korraldamist toetavad Islandi, Norra ja Liechtensteini finantsmehhanismid Avatud Eesti Fondi vahendusel.

Lisateave: Riho Kinks, 508 6690.

Allikas: Eesti Ornitoloogiaühingu 29.03.2010 pressiteade.

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.