Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Minister Tuiksoo kutsus noored põllumajandusspetsialistid vastuvõtule (2005-06-22 09:21:07)


Põllumajandusminister Ester Tuiksoo korraldab 22. juunil kell 11.00 vastuvõtu põllumajanduslike kutsekoolide parimatele lõpetajatele, et tunnustada noori, kes on otsustanud oma kaasaegsete teadmistega arendada Eesti põllumajandust ja maaelu üldisemalt.

"Nüüd asuvad need noored spetsialistid kujundama meie põllumajanduse ja maaelu tulevikku ja ühtlasi ka mainet," ütles põllumajandusminister Ester Tuiksoo
ja lisas, et meie maaelu vajab noori, kel on kaasaegne haridus ja piisavalt patriotismi ning tahtmist arendada Eesti põllumajandust.

Põllumajandusministri vastuvõtul on noored spetsialistid autode ja masinate remondi, metsamajanduse, põllumajanduse, aianduse, floristika, kalanduse, aia- ja maastikukujunduse, hobusekasvatuse, piimatoodete tehnoloogia ja lihatoodete tehnoloogia erialalt. Kokku on vastuvõtul 15 noort spetsialisti.

Parimad lõpetajad on Kehtna Majandus- ja Tehnoloogiakoolist, Luua Metsanduskoolist, Olustvere Teenindus- ja Maamajanduskoolist, Räpina Aianduskoolist, Suuremõisa Tehnikumist, Türi Tehnika- ja Maamajanduskoolist ja Õisu Toiduainetööstuse Koolist.

Allikas: Põllumajandusministeeriumi 22.06.2005 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.