Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Kirjastuselt Tea ilmub „Maailma loodusravi entsüklopeedia“ (2010-04-27 00:16:41)

 

1000 võtet ja vahendit sõnas ja pildis

 


Maailma loodusravi entsüklopeedia
on seni ilmunud loodusravi käsitlevatest raamatutest kõige põhjalikum  ja tänapäevasem selge ülesehitusega teatmeteos. Rikkalikult illustreeritud entsüklopeediline käsiraamat õpetab lugejat looduslike vahenditega ja loomulikul viisil oma tervise eest hoolt kandma.

 

Üksikasjalik ja ülevaatlik raamat sisaldab huvitavaid fakte, eneseabijuhiseid, asjalikke nõuandeid ja palju informatsiooni looduslike raviviiside ja nende kasutamise võimaluste kohta.

 

„Maailma loodusravi entsüklopeedia” kirjeldab kaheksat erinevat alternatiivmeditsiini suunda, toob välja taimede raviomadused ning need haigused ja vaevused, mille vastu looduslikke vahendeid kasutada, ja annab praktilist nõu, kuidas enesetunnet parandada. Kaheksa põhilist alternatiivmeditsiini suunda:
- vitamiinid ja mineraalained
- põline kodu- ja rahvameditsiin
- taimeravi
- Hiina taimeravi
- aroomiteraapia
- õieravi
- homöopaatia
- ajurveda

 

"Maailma loodusravi entsüklopeedias" on kolm osa:

I OSA Teraapiad ja ravimiallikad

Kaheksa peatükki tutvustavad põhilisi alternatiivmeditsiini teraapiaid. Igaühe puhul räägitakse selle taustast ja ajaloost, selgitatakse toimimispõhimõtteid, antakse nõu, millal peaks pöörduma spetsialisti poole, ning esitatakse selged eneseabi juhtnöörid. Järgneb suuremate ravimite ja ravimallikate kirjeldus ning teave nende  kättesaadavuse, valmistamise, ravitoime ja tarvitamisviiside kohta. Rubriik „Kõrvutage“ tõstab esile ravimiallikad, mis on erinevate teraapiate puhul sarnased, ja annab täieliku ülevaate nende omadustest ning kasutamisviisidest.


II OSA Kõige levinumate tervisehäirete ravimine

185 leheküljel kirjeldatakse sagedasemaid  tervisehäireid ja ravimeid, millega neid vaevusi ravida. Enamikul juhtudel käsitletakse ka seda, kuidas neid ravimeid peaks valmistama. Infot on täiustatud samm-sammult protsessi kirjeldavate fotodega. Hoiatuskastikesed selgitavad olukordi

 

III OSA Terminite sõnastik ja sisuregister, mis hõlbustavad raamatu kasutamist.

 

Lehitse uut raamatut


Ettetellimine kuni 25. maini hinnaga 325 krooni.
Raamat ilmub 15. juunil 2010.

 

Telli...

 

Allikas: Tea Kirjastus AS


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.