Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Erametsaliit sai esimesena Euroopalikku metsade majandamist tõendava PEFC grupisertifikaadi (2010-03-05 14:07:24)

 

AS Metrosert juhatus otsustas 19. veebruaril anda välja sertifikaadi, mis tõendab, et MTÜ Eesti Erametsaliit on koondanud grupi metsaomanikke, kelle metsade majandamine on keskkonnasäästlik, sotsiaalselt õiglane ning majanduslikult efektiivne. Sertifikaat antakse üle 12. märtsil kell 14 Tallinnas SA Erametsakeskuse ruumides Mustamäe tee 50.

Eesti Erametsaliit alustas vabatahtlike metsaomanike grupi moodustamist läinud aasta veebruaris ja nüüd pärast metsade ning vajalike dokumentide kontrollimist on sertifitseerija leidnud, et liitunud metsaomanike metsade majandamine vastab Eesti Metsasertifitseerimise Nõukogu poolt kinnitatud Eesti Rahvuslikule Metsastandardi nõuetele. AS Metrosert viib edaspidi läbi regulaarset järelevalvet nii sertifikaadi kasutamise kui metsade majandamise üle. Grupiga liitunud 44 metsaomanikku omavad ligi 55 000 ha metsamaad, mille majandamisel on tagatud looduskeskkonna säilimine ja välditud tahtlik ebaseaduslik tegevus.

Metsasertifitseerimine parandab metsasektori mainet ja annab lisaväärtust meie metsadest varutud puidule ning sellest valmistatud toodangule.
Sertifitseerimist saavad taotleda kõik metsaomanikud, kes soovivad majandavad oma metsi säästlikult.

 

Allikas: Eesti Erametsaliidu 05.03.2010 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.