Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Aianduskeskus Hansaplant annetab varjupaigale (2010-03-04 00:03:16)

 

Osa müügituludest annetatakse Viru Naiste Varjupaigale…

Naistepäev peaks olema rõõmus päev kõigile naistele, kuid kahjuks on Eestis väga palju naisi, kes peavad selle päeva veetma hoopis varjupaigas, kuhu nad on põgenenud koduse vägivalla eest.

 

Aianduskeskus Hansaplant on võtnud oma südameasjaks Tapal asuva naiste varjupaiga aitamise ja soovib teha rõõmsaks ka nende naistepäeva.

 

Aita Hansaplantil aidata!

6.-7. märtsil valmistutakse aianduskeskuses Hansaplant naistepäevaks. Appi tulevad Atlanta Erakooli lilleseade õpilased, kes valmistavad 6. märtsil kella 11-14 kohapeal Sigrid Evisalu juhendamisel lõikelilledest lilleseadeid, mille kogu müügitulu läheb Tapal asuva naiste varjupaiga toetamiseks. Heategevuslikud lilleseaded on müügil
6.-8. märtsini.


Rohkem infot heategevusmüügi kohta leiad: www.hansaplant.ee.

Naiste varjupaik Tapal avati 13. mail 2007 ja on mõeldud perevägivalla all kannatavatele naistele, sealhulgas emadele koos lastega. Rohkem infot leiad: www.jeeriko.ee.

Aianduskeskus Hansaplant asub Kiili vallas Vaela külas ja on 1997. aastal asutatud Eesti kapitalil põhinev aiandusettevõte, mis on spetsialiseerunud istikute, toalillede, aia- ja sisustuskaupade jaemüügile ning istikute kasvatamisele. Rohkem infot: www.hansaplant.ee.

Info edastas / küsimuste puhul pöörduda: Kadri Tarkin, Hansaplant Hulgi OÜ turundusjuht, tel 673 5560; 517 4076.

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.