Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Mis on Eesti Nooraednike Liit? (2010-02-10 00:03:23)


Eesti Nooraednike Liit loodi 2008. aasta oktoobri lõpus eesmärgiga propageerida aiandust noorte seas. Selle eesmärgi saavutamiseks on väga tähtis osa rahvusvaheliste suhete loomisel ja rahvusvaheliste aiandusalaste ürituste korraldamisel.

Möödunud (2009.) aasta juulis toimus Euroopa nooraednike kongress, mille üheks korraldajaks olid ka Eesti nooraednikud. Nädal aega võõrustati Eestis üle Euroopa pärit nooremaid ja vanemaid aednikke. Juulis toimus ka Euroopa aiandusõpetajate seminar, kus osales üle 40 aiandusõpetaja üle Euroopa.

Mõlemad üritused olid ettevalmistavaks 2010. aastal toimuvatele Euroopa nooraednike kutsevõistlustele, mis peetakse samuti Eestis. Siis on oodata Räpinasse u 200 nooraednikku ja nende juhendajat. Eestis toimuv üritus on järjekorras viies.

Eesti Nooraednike Liidu kodulehelt http://nooraednikud.onepagefree.com leiab infot varasemate Euroopas toimunud nooraednike kongresside, nooreadnike kutsevõistluste ja Eestis toimunud ja toimuvate nooraednikele suunatud võistluste kohta.

Nooraednikega on võimalik liituda kõigil aiandusest huvitatud või aiandusega tegelevatel noortel, kelle vanus ei ületa liitu astumisel 30 eluaastat. Selleks tuleb täita avaldus ja kirjutada ka lühike motivatsioonikiri enda ja oma huvide koht, samuti lisada oma foto.

 

Täpsemat teavet saab küsida e-posti teel: nooraednikud@gmail.com.

Allikas: Maria Palusalu, MTÜ Eesti Nooraednike Liit juhatuse esinaine

09.02.2010

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.