Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Selgusid viktoriinisarja "Eesti looduskaitse 100" esialgsed vahetulemused (2010-01-27 12:53:13)


Viktoriinisarjas „Eesti looduskaitse 100“ osaleb hetkel ligi 600 õpilast ja üle 70 täiskasvanu. Esialgseid vahetulemusi saab vaadata keskkonnaameti kodulehel www.keskkonnaamet.ee.

Vikroiinisari on jõudnud poole peale: läbitud on kolm vooru ning hetkel saab lahendada neljanda vooru ülesandeid. Keskkonnaameti keskkonnahariduse spetsialisti Margit Turbi sõnul on osalejad ajakirja „Eesti Loodus“ numbreid hoolega lugenud, mistõttu on võistlus väga tasavägine.


„Erilist kiitust väärivad need, kes on alates eelmise aasta oktoobrist osalenud seni kõigis kolmes voorus,“ ütles Turb. Keskkonnaamet palub kõigil osalejatel tutvuda oma tulemustega ning vajadusel saata küsimused/kommentaarid e-posti aadressile margit.turb@keskkonnaamet.ee.

Keskkonnaamet koostöös Eesti Loodusega tähistab looduskaitse suurt juubelit muude ürituste hulgas viktoriinisarjaga „Eesti looduskaitse 100". Oktoobrist märtsini ilmuvad igas Eesti Looduse numbris Eesti looduskaitse valdkondi puudutavad küsimused. Samad küsimused on keskkonnaameti kodulehel (www.keskkonnaamet.ee). Vastamisel on abiks Eesti Looduse ja Loodusesõbra artiklid alates 2006. aastast. Iga vooru küsimustele oodatakse vastuseid keskkonnaameti kodulehel või Eesti Looduse postiaadressil. Õigete vastuste eest saadud punktid arvutatakse viktoriini jooksul kokku ja parimaid auhinnatakse looduskaitsekuu avamisel 2010. aasta maikuus.

Lisainfo: Margit Turb, keskkonnaameti keskkonnahariduse spetsialist, tel 766 9293, 518 6747, margit.turb@keskkonnaamet.ee.

Allikas: Keskkonnaameti 27.01.2010 pressiteade.

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.