Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Tallinna Linnavalitsus kinnitas keskkonnahariduse välisprojektide prioriteedid (2010-01-21 00:28:05)

 

Tallinna Linnavalitsuse istungil kinnitati EL struktuurfondidest rahastatavad projektiideed, millede eesmärk on parandada oluliselt keskkonnahariduse kättesaadavust ja kvaliteeti.

 

Abilinnapea Jüri Pihli sõnul esitasid Tallinna Haridusamet, Keskkonnaameti haldusalasse kuuluv Tallinna Botaanikaaed ja Kultuuriväärtuste Ameti haldusalasse kuuluv Tallinna Loomaaed kolm projektiideed. „Tallinna Haridusamet esitas projekti „Keskkond sõbraks!", Tallinna Botaanikaia projekt on suunatud infrastruktuuri edasiarendamisele ning Tallinna Loomaaia esitatud projekt näeb ette loodushariduskeskuse väljaehitamist," selgitas Pihl.


Jüri Pihl avaldas lootust, et Tallinna esitatud projektid kinnitatakse ka Keskkonna Investeeringute Keskuse poolt. „Kolme projekti kogumaksumus on 141, 3 miljonit krooni, millest Tallinna omafinantseering on 10% ja ülejäänu makstakse KIK-i positiivse otsuse korral kinni Euroopa Regionaalarengu Fondi poolt."

Projektide teostamise tähtaeg on 2012. aasta.

 

Keskkonnaministri määrus nr 63 „Meetme „Keskkonnahariduse infrastruktuuri arendamine" rakendamiseks toetuse andmise tingimused" võeti vastu 25. novembril 2009. Määrusega kehtestati "Elukeskkonna arendamise rakenduskava" prioriteetse suuna "Säästva keskkonnakasutuse infrastruktuuride ja tugisüsteemide arendamine" meetme "Keskkonnahariduse infrastruktuuri arendamine" rakendamiseks toetuse andmise ning selle kasutamise tingimused ja kord avatud taotlemisel. Meetme projektide rahastamise toetusteks on perioodiks 2007-2013 kavandatud Euroopa Regionaalarengu Fondis 350 miljonit krooni.

 

Allikas: www.tallinn.ee 20.01.2010.


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.