Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Põlvas käivitub koolitusprogramm talunikele ja väiketootjatele (2010-01-14 10:01:33)

 

Jaanuaris käivitab Põlvamaa Arenduskeskus uue koolitusprogrammi talunikele ning väiketootjatele talutoodangu arendamiseks.

 

Kokku kuue koolituspäeva ja nõustamise kaudu tutvustab programm võimalusi ettevõtte arendamiseks, põllumajandustoodete lisandväärtuse suurendamiseks ja turunduse edendamiseks. Koolituse viivad läbi kogenud lektorid ja praktikud.

"Talutoodangu koolitusprogramm liidab teoreetilised teadmised talutoodangu arendamisest, pakendist ja disainist, hinnakujundusest, toidukvaliteedist ja ohutusest praktilise nõustamisega, et programmis osalejad tõepoolest oleksid suutelised oma ettevõttes arendamist läbi viima," selgitas SA Põlvamaa Arenduskeskuse projektijuht Tiiu Marran. "Koolitusprogrammi läbima ootame eelkõige väiketootmisega tegelejaid, kellel on juba toode olemas," lisas ta.

Koolitusprogrammi toetab PRIA meede 1.1. Koolitus ja nõuandeteenus on osalejatele tasuta, kuid kindlasti on vajalik eelregistreerumine Põlvamaa Arenduskeskuse e-postil pak@polvamaa.ee või telefonil 5343 80003.

Täpsema koolituskava leiad siit…


Lisainfo:
Tiiu Marran, SA Põlvamaa Arenduskeskuse konsultant, tel 799 8956; 5348 0003; e-post: tiium@polvamaa.ee.

 

Allikas: www.polvamaa.ee 14.01.2010.


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.