Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Põllumajandusamet tuletab meelde… (2010-01-13 00:55:19)

 

1. jaanuarist 2010 alustas tegevust Põllumajandusamet, mille töö tulemusena muutub lihtsamaks kodaniku ja ettevõtja teenindamine, tõhustub asjaajamine ning paraneb teenuse kättesaadavus ja kvaliteet.


Põllumajandusamet moodustati Taimetoodangu Inspektsiooni, piirkondlike maaparandusbüroode ja Maaparanduse Ehitusjärelevalve- ja Ekspertiisibüroo liitmise tulemusena. Ühendameti loomise vajaduse tingis asjaolu, et riiklikku järelevalvet on õigus teostada ainult valitsusasutustel. Senini esines vastuolu, sest järelevalvet teostasid lisaks inspektsioonile ka maaparandusbürood ning Maaparanduse Ehitusjärelevalve- ja Ekspertiisibüroo.

Põllumajandusministeeriumi maakondades paiknevate asutuste koondamisel ühte maakonnatasandil olevasse keskusesse lähtuti printsiibist „kõik ühest kohast", see tähendab, et on üks konkreetne valitsusasutus senise mitme asemel.

Põllumajandusameti peadirektor Illar Lemetti sõnul koondatakse juhtimis- ja haldusfunktsioonid, mistõttu hakatakse ühtselt haldama tugiteenuseid, samuti ameti valduses olevat riigivara ja vahendeid, korraldatakse riigihankeid, tehakse eelarve- ja finantskontrolli, raamatupidamist ja personalitööd. Kõik see tagab pikemas perspektiivis kulude kokkuhoiu.

Põllumajandusameti peamaja on Sakus ja igas maakonnas asub kohalik keskus.



NB! Meeldetuletuseks taimse paljundusmaterjali, seemne- ja tarbekartuli tootjatele!

 

15. jaanuariks 2010 tuleb esitada Põllumajandusameti taimetervise osakonnale andmed tootmises kasutatavate pindalade, tootmiskohtade ja kasvatatavate kultuuride kohta.


Täidetud vorm tuleb saata posti teel (Põllumajandusamet, taimetervise osakond, Teaduse 2, 75501 Saku, Harjumaa) või e-kirjaga (
taimetervis@pma.agri.ee).

 

NB! Vormile palutakse märkida kõik kehtivad kontaktandmed.

Tabeli vorm: 15. jaanuariks Taimetervise registrisse esitatavad andmed

 

Vaata lisaks…

 

Allikas: Põllumajandusameti ja PRIA andmete põhjal pani kokku Väino Eskla.


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.