Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Tallinnas Vabaduse väljakul algavad Põhjala jõulud (2009-12-19 00:04:58)

 

20.-27. detsembrini korraldab MTÜ Maa, Õhk, Tuli, Vesi koostöös Tallinna Kesklinna Valitsusega Vabaduse väljakul kogupereürituse Põhjala jõulud.

 

"Põhjala jõulud on fantaasiarohke sündmus, millest osa võttes saavad linnarahvas ja külalised  oma jõuluaega vaheldusrikkamaks muuta," kirjeldas MTÜ  esindaja Indrek Leht ettevõtmise sisu. „Väljakule püstitatakse Indiaani vigvam, Saami koda ja jurta, kus õpitakse tundma talvise pööripäeva kombeid ning muistsete põhjarahvaste  tavasid. Hea võimalusena saab ise jõulukinke meisterdada. Õhtutundidel kuulatakse lõkketule ümber lugusid, legende ja  ehedat rahvamuusikat ning mängitakse vanu jõulumänge. Suures püstkojas tehakse tutvust taluloomadega. Külmal talvepäeval saab end soojendada välikaminate juures kuuma teed ning glögi juues," lubas Leht.

 

20.-24. detsembrini toimivad töötoad kella 12.00-17.00 ning 18.00-20.00 saab kuulata jutte ja laule. 25.-27. detsembrini on töötoad avatud kella 12.00-15.00 ning jutte räägitakse ja laule kuulatakse kella 16.00-18.00.

 

Põhjala jõulumaailma paneb pöörlema Mikk Sarv.

 

Allikas: www.tallinn.ee 18.12.2009.


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.