Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Tartu messikeskuses on 16.-20. detsembrini jõululaat (2009-12-19 00:00:09)


16.-20. detsembrini toimub Tartu messikeskuses jõululaat, mis sellel aastal hõlmab kogu messikeskuse. Esimeses hallis on tootjate ja vahendajate suur mööblimüük ja teises jõululaat, kus osaleb 80 firmat-käsitöölist. Kaubavalik on väga lai, alustades sokkidest-sallidest kuni sisustuskaupadeni. Selle aasta uudiskaupadeks on lastele (ja ka täiskasvanutele) mõeldud loovust, fantaasiat ja osavust toetavad konstruktorid ja mängud.

 

Päkapikkudena on jõuluvana abilisteks SA TÜ Kliinikumi Lastefondi vabatahtlikud, kes aitavad latehaiglale soetada väikelastele mõeldud fiiberbronhoskoopi. Lastefondi päkapikud korraldavad jõululaada mängumaad, viies läbi põnevaid mänge ja meisterdades koos lastega jõulukaarte.

 

Jõululaada programm on kirev

 

Kogu laada lahtioleku ajal on kohal JÕULUVANA, kes kuulab laste luuletusi ja loeb ka enda kirjutatud luuletusi lastele. Laadal viibib ka tänavakunstnik, kes jäädvustab soovijaid paberile.

 

Jõulumuusikat mängib ja kirevat lavaprogrammi juhib legendaarne muusik Heldur Jõgioja. Avatud on batuudipark nii lastebatuutide kui ka sportbatuutidega. Mitmed müüjad pakuvad võimalust lastele meisterdamiseks ja konstruktorite kokkupanekuks. Kohvikutes pakutakse trühvleid, mis viivad keele alla ja on võimalus piparkooke kaunistada.

 

Jõulubussis on reisisaatjateks päkapikud

 

Lastefondi päkapikud saadavad laadakülastajaid ka Raekoja platsi ja messikeskuse vahet kursseerivas JÕULUBUSSIS, pakkudes lastele piparkooke. Tasuta jõululaadabuss väljub Raekoja platsi suure kuuse juurest täistundidel ja messikeskuse jõululaadalt pooltundidel.

 

Jõululaada KINGIÖÖ

 

KINGIÖÖ on reedel, 18. detsembri õhtul jõululaadal toimuv non-stop programm. Saab  meeldivalt aega veeta ja jõulukinke  soetada. Esinevad tantsutrupid, solistid. Külla tuleb ülemaalisel jõuluvanade konverentsil võitjaks tulnud jõulusõiduk koos jõuluvana ja saatjaskonnaga. See on kindlasti lastele väga põnev vaatemäng. Kingiöö raames korraldatakse kell 21 heategevuslik kingioksjon, mille tulu antakse SA TÜ Kliinikumi Lastefondile fiiberbronhoskoobi soetamiseks.

 

Kingiöö kulmineerub kell 22 SUURE ILUTULESTIKUGA - sealt saab ideid uusaastaööks ilutulestikukomplektide soetamiseks.

 

Täpsem jõululaada info: www.tartunaitused.ee ja www.lastefond.ee.

 

Pressiteate koostas Margus Kikkul, AS-i Tartu Näitused reklaami- ja müügijuht, Jõululaat`09 projektijuht; margus@tartunaitused.ee; 504 2575.

 

Allikas: AS Tartu Näitused 14.12.2009 pressiteade.

 


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.