Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Viimane aeg esitada pindalapõhiste toetuste taotlusi! (2005-05-25 12:32:36)


Põllumajandusminister Ester Tuiksoo tuletab maaharijatele meelde, et pindalapõhiste toetuste taotluste esitamiseks on aega kuni reedeni, 27. maini.

“Kõik tootjad, kes on hilinenud kevade tõttu seni olnud ametis põllutöödega,  peaksid nüüd aja võtma ja käima ära Põllumajanduse Registrite ja Informatsiooni Ameti (PRIA)  büroodes, et esitada oma taotlus pindalapõhise toetuse saamiseks” ütles minister Tuiksoo.

Taotlusi võib PRIAle esitada ka posti teel ja sel juhul peavad need kandma hiljemalt 27. mai postitemplit. “Õigeaegselt esitatud taotlustesse on aega teha parandusi ja täiendusi kuni 15. juunini, ilma et sellega kaasneks sanktsioone,” lisas minister.

25. mai hommikuse seisuga oli PRIAle esitatud 12 181 pindalapõhise toetuse taotlust, mullu esitati kokku ligi 19 000 taotlust.

Maaharijatele on võimalik sel aastal jagada ühtse pindalatoetuse ja täiendava otsetoetuse, põllumajandusliku keskkonnatoetuse ja ebasoodsamate piirkondade toetusena kokku üle miljardi krooni.

Taotluse esitamisel tuleb maaharijal kaasa võtta isikut tõendav dokument. Kui taotluse esitab keegi teine, mitte taotleja, siis peab tal olema ette näidata taotleja poolt kinnitatud lihtvolikiri.

Hilinenud taotlusi võetakse vastu 28. maist kuni 21. juunini, kuid siis vähendatakse toetust 1% iga hilinenud tööpäeva kohta.

Toetuste kohta saab täpsemat teavet PRIA büroodest ja veebilehelt www.pria.ee
.

Allikas: Põllumajandusministeeriumi 25.05.2005 pressiteade

Aiatark OÜ


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.