Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Ilmus Keskkonnahariduslehe talvine number (2009-12-11 11:39:55)


Valmis Keskkonnahariduslehe talvine number, millest saab lugeda euroraha kasutamise võimalustest keskkonnahariduse arendamiseks, koolidele tasuta pakutavatest talvistest õppeprogrammidest ja keskkonnahariduslikust tegevusest Tartus ja Sagadis.

„Seekordses lehes saab hea ülevaate meie tugevate tegijate- Tartu Keskkonnahariduse Keskuse ja RMK Sagadi looduskooli- tegemistest. Nende asutuste pakutavad koolitused mõjutanud paljude õpetajate ja looduskeskuste juhendajate arengut uute aktiivõppe meetodite rakendamisel ning seeläbi tõstnud keskkonnahariduse tähtsust kogu haridussüsteemis, “ ütles Maris Kivistik, Keskkonnaameti
keskkonnahariduse osakonna juhataja kt.

Veel tutvustatakse lehes Tallinnas toimunud konverentsi „Keskkonnasõbralik kool“ tulemusi ja arutletakse õuesõppe võimalikkuse üle vanemas kooliastmes. Lehest saab lugeda, kuidas korraldatakse keskkonnahariduse andmist Haapsalu Linna Algkoolis ja lasteaias Tõruke. Väljaande viimasel küljel jätkub keskkonna ja pärandkultuuri tähtpäevade kalender, mis annab õpetajatele häid ideid õppetöö rikastamiseks.


Keskkonnaharidusleht ilmub kaks korda aastas ja on suunatud koolijuhtidele, õpetajatele, looduskeskuste juhendajatele ja teistele huvilistele. Talvine Keskkonnaharidusleht saadetakse järgmisel nädalal otsepostitusega kõigile Eesti üldhariduskoolidele, venekeelne leht jõuab koolidesse selle kuu lõpul. Kõik teised huvilised saavad Keskkonnahariduslehte küsida alates järgmisest nädalast Keskkonnaameti kontoritest üle Eesti. Müüki leht ei lähe. Järgmine Keskkonnahariduslehe number ilmub märtsis. Keskkonnahariduselehega saab tutvuda ka keskkonnaameti kodulehel www.keskkonnaamet.ee Keskkonnahariduslehe väljaandmist toetab SA Keskkonnainvesteeringute Keskus.

 

 

Allikas: Keskkonnaameti 11.12.2009 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.