Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Koolinoortele maaelu teemaline fotokonkurss "Maal on mõnus!" (2005-05-23 19:28:49)

 

Põllumajandusministeerium ootab õpilasi osalema maaelu teemalisel fotokonkursil "Maal on mõnus!", mille eesmärgiks on juhtida noorte tähelepanu maaelu ilule ja võlule.

Konkursile oodatakse osalema koolinoori vanuses 12-18 aastat, kes jäädvustaks läbi suvise koolivaheaja ilusaid pilte ja meeldejäävaid hetki Eesti maaelust ja maastikest. Iga õpilane saab konkursile esitada kuni kolm tööd, mis tuleb üles laadida konkursi lehele loodud digitaalsesse galeriisse, aadressil www.agri.ee/konkurss. Tööde üles laadimise viimaseks tähtajaks on 30. september 2005.

Töid hinnatakse kahes vanuserühmas: 12-15 aastat ja 16-18 aastat. Oma lemmikfoto saavad välja valida ka interneti lehe külastajad. Parimatele paneb välja auhinnad Põllumajandusministeerium koostöös AS-iga KTK Overall ja Hawaii Express.

Auhindade üleandmine ja tublimate tunnustamine toimub novembris Põllumajandusministeeriumis korraldataval ministri vastuvõtul.

 

 

Allikas : Põllumajandusministeeriumi 23.05.2005 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.