Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Soomaa rahvuspark tähistab sünnipäeva (2009-12-03 10:41:17)


Tänavu rahvusvahelise PAN Pargi sertifikaadi ja Eedeni tunnustustega pärjatud Sooomaa rahvuspark saab 16-aastaseks. Soomaa sünnipäeva tähistatakse reedel, 4. detsembril esimestele Soomaa piirkonnas tegutsevatele ettevõtetele rahvusvahelise põlislooduse võrgustiku PAN Parks kohaliku partneri sertifikaatide andmisega.

Partneri sertifikaat on Soomaale omistatud PAN- pargi sertifikaadiga kaasnev võimalus tunnustada pühendunud koostööpartnereid. PAN Park partnersertifikaat pole ainult kiituskiri, vaid ka pääs PAN Park’s turismivõrgustikku, mis loob kohalikele ettevõtetele paremaid võimalusi enese reklaamimiseks ning loodetavasti toob juurde ka kliente.

Rahusvaheline PAN-pargi sertifikaat anti Soomaale tänavu 16. oktoobril ning Eedeni tunnustus 26. mail. Mõlemad sel aastal saadud tunnustused tõstavad Soomaad muu hulgas esile kui loodussäästliku turismi sihtkohta, mis aga tähendab, et lisaks rahvuspargi loodusele ning kaitsekorraldusele tunnustatakse nende partnerisertifikaatidega suurt hulka inimesi ja ettevõtteid, kes oma tegevusega sellele ideele kaasa aitavad.

Kohalike koostööpartnerite tunnustamine Soomaa sünnipäeval näitab suuna kätte Soomaa rahvuspargi järgmiste aastate kaitsekorraldusele – koostöö kohaliku kogukonna ja piirkonna ettevõtetega on see, millega saab suurtel kaitsealadel tagada kõige tõhusama kaitsekorralduse.

Soomaa kaitseala loodi 1993. aastal Pärnu ja Viljandi maavalitsuse määrustega vahemikus veebruar kuni aprill, rahvuspark moodustati sama aasta 8. detsembril.

Lisainfo: Murel Merivee, Keskkonnaameti kaitse planeerimise spetsialist, tel 5302 2335, murel.merivee@keskkonnaamet.ee.

Allikas: K
eskkonnaameti 03.12.2009 pressiteade.


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.