Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Lillepaviljonis otsitakse uusi lahendusi jäätmete käitlemiseks (2009-11-20 00:16:27)

 

Tallinna lillepaviljonis algas 19. novembril Tallinna Keskkonnaameti ja MTÜ Kommunaalmajanduse Ühing korraldatud IV Tallinna jäätmekonverents „Jäätmed - mida, kuhu ja kuidas?"

 

Konverentsi avas Tallinna keskkonnaametit ja kommunaalametit kureeriv abilinnapea Deniss Boroditš, kes rõhutas, et ajad, mil jäätmed lihtsalt ladestati prügilasse, on jäädavalt möödas. „Juba seitsmendat korda viime pealinnas läbi jäätmeteavituskampaaniat Prügihunt, mis juhib tallinlaste tähelepanu jäätmete vähendamisele koduses majapidamises ja propageerib taaskasutatavate jäätmete liigiti kogumist ning nende jäätmejaamadesse viimist," ütles Boroditš.

 

„Jäätmete taaskasutamiseks on mitmeid võimalusi, millest üks on jäätmete põletamine. Kuid ka sellele tehnoloogiale on alternatiive. Moskva kolleegid pakkusid meile koostööd uudse jäätmete hüdrosepareerimise tehnoloogia juurutamiseks," rääkis Boroditš. „Austraalias ja Iisraelis on jäätmete hüdrosepareerimise tehnoloogia väga häid tulemusi andnud."

 

Kahepäevase konverentsi eesmärgiks on vahetada jäätmekäitlusalaseid kogemusi ja teadmisi Eesti ja lähinaabrite kohalike omavalitsuste vahel ning pakkuda parimaid lahendusi jäätmete käitlemiseks. Lektorid on oma ala parimad eksperdid ja praktikud.

 

Allikas: www.tallinn.ee 19.11.2009.


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.